Κυριακή 31 Μαρτίου 2013

Ο θρίαμβος του ΑΕΤΟΥ...

ΑΕΤΟΣ ΦΟΥΡΚΑΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ Ν.ΦΩΚΑΙΑΣ 1-0

Η χθεσινή ημέρα (30/03/2013) θα μείνει αξέχαστη σε όλους μας...

Η ομάδα μας πέτυχε τεράστια νίκη απέναντι στην αντίστοιχη της Φώκιας, η οποία ξεκίνησε τη σεζόν με υψηλούς στόχους για πρώτη θέση και άνοδο, επενδύοντας πολλά χρήματα για τον στόχο αυτό, τον οποίο αποχαιρέτισαν για μια ακόμα χρονιά βλέποντας την εκπληκτική μας ομάδα να τους αφήνει τρίτους με 7 βαθμούς διαφορά.

Η ομάδα μας απέδειξε φέτος και ειδικά χθες ότι στο ποδόσφαιρο τα λεφτά δεν έχουν καμία αξία, καθώς αυτή η ομάδα,  η παρέα καλύτερα, άφησε όλους άφωνους πετυχαίνοντας ένα θαύμα. Αγώνες σαν τον χθεσινό κερδίζονται από παλικάρια που θέλουν περισσότερο τη νίκη και χθές ήταν αυτά με τον Αετό στο στήθος.

Αυτή η οικογένεια, έδειξε όλη τη χρονιά, αλλά ειδικά χθές πως έχει πάθος, ψυχή και πάνω απ'όλα καρδιά καθώς ενάντια σε όλους και σε όλα κατάφερε το φαινομενικά ακατόρθωτο.

Στο χθεσινό ντέρμπι και οι 11 που ξεκίνησαν μπήκαν δυνατά από το 1ο λεπτό, δείχνοντας με το καλημέρα ότι ο αντίπαλος θα "φτύσει" αίμα στον αγωνιστικό χώρο. Στο 10ο λεπτό η ομάδα μας κέρδισε κορνερ και ο Λιτζερίνος Θόδωρος ανέλαβε να το εκτελέσει. Η μπάλα έφτασε στο ύψος της μικρής περιοχής και ο Κώστας Μαναλούτσος με φόρα πήρε παραμάζωμα τους αμυντικούς και πηδώντας στο.... θεό κάρφωσε τη μπάλα στα δίχτυα....Το τι ακολούθησε δεν μπορεί να αποτυπωθεί με λόγια....Το 1ο ημίχρονο κύλησε στον ίδιο ρυθμό με πολύ δύναμη κρατώντας τους αντιπάλους σε ρηχά νερά....

Στο δεύτερο μέρος η ομάδα μπήκε δύο φορές πιο δυνατά πιστεύοντας, νιώθοντας ότι αυτή θα είναι η μεγάλη μέρα. Η μεγάλη ευκαιρία ήρθε με τον Θοδωρή να βγαίνει από τα δεξιά και να σπάει την μπάλα στην καρδιά της μικρής περιοχής, ο Χρήστος Λιάπης δεν κατάφερε να την στείλει από κοντά στα δίχτυα. Τα λεπτά κυλούσαν και μια ανατροπή από τον Δριβελέγκα λίγο έξω από την περιοχή κόστισε την δεύτερη κίτρινη κάρτα και την αποβολή του. Για το επόμενο μισάωρο ο Αετός με 10 παίκτες αμύνθηκε λυσσαλέα μη επιτρέποντας τον αντίπαλο να κάνει κάποια σπουδαία ευκαιρία. Μετά από 7 λεπτά !!! καθυστερήσεις ο κ. Σημαιάκης θυμήθηκε να σφυρίξει την λήξη.

Με το τελευταίο σφύριγμα ήρθε η λύτρωση και η δικαίωση....Όλη η ομάδα μπήκε στον αγωνιστικό χώρο με τους πανηγυρισμούς να μην έχουν προηγούμενο. Οι παίκτες ένα κουβάρι στο κέντρο αποθεώθηκαν από τον εκπληκτικό κόσμο της Φούρκας λυτρώθηκαν για την μεγάλη νίκη.  Όλοι μα όλοι συμμετείχαν στην μεγάλη επιτυχία, παίκτες, προπονητής, διοίκηση και φυσικά ο κόσμος που στήριξε όλη τη χρονιά και ειδικά χθές την ομάδα.

Πολλά συγχαρητήρια σε όλους

Μία ακόμη στροφή έμεινε για την 1η θέση......