Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ



Α.Σ ΑΕΤΟΣ ΦΟΥΡΚΑΣ

Αποστέλλουμε την εξής ανακοίνωση – διαμαρτυρία για την ενημέρωση του φίλαθλου κοινού όλης της Χαλκιδικής.

Για ακόμη μια Κυριακή η ακατάλληλη, ανίκανη και άκρως επικίνδυνη τριάδα διαιτητών επιχείρησε να «τινάξει» στον αέρα μια αναμέτρηση και να σταματήσει ηθελημένα με κάθε τρόπο την πορεία του συλλόγου μας. Αναφερόμαστε στο χθεσινό αγώνα μεταξύ «ΘΕΡΜΑΙΚΟΥ ΦΛΟΓΗΤΩΝ – ΑΕΤΟΥ ΦΟΥΡΚΑΣ 2-3 » και συγκεκριμένα στο διαιτητικό τρίο ΚΑΛΕΜΤΖΗΣ – ΡΗΓΑΣ – ΚΑΡΑΙΣΚΟΣ.

Ο σύλλογος μας δέχεται επίθεση εδώ και αρκετές αγωνιστικές με προκλητικές και στοχευμένες διαιτησίες ωστόσο η σοβαρότητα και το ήθος της ομάδος μας οδήγησε σε πολιτική «σιγής», αντί διαμαρτυρίας. Τα χθεσινά γεγονότα όμως ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι της αγανάκτησης. Αγανάκτηση η οποία είναι διάχυτη σε όλη την περιοχή η οποία στηρίζει την προσπάθεια μιας εκπληκτικής νεανικής ομάδας. Κανένας δεν έχει το δικαίωμα να «παίζει» με τον ιδρώτα 25 και πλέον ποδοσφαιριστών, προπονητών και μελών της διοίκησης, που αγωνίζονται και έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν μια καταπληκτική και αξιοθαύμαστη ομάδα με:
  • Ποδοσφαιριστές αποκλειστικά από την Φούρκα και τα γύρω χωριά (Κασσάνδρεια)
  • Μέσος όρος ηλικίας : 21 ετών
  • Κανένας ποδοσφαιριστής δεν αμείβεται
  • 18 νίκες και μια ισοπαλία
  • Μακράν καλύτερη επίθεση με 78 γκολ (Μέσος όρος 4,1 γκολ ανά αγώνα)
Αυτήν την ομάδα κύριοι κάποιοι προσπαθούν να απαξιώσουν και να ανακόψουν με διάφορα αθέμιτα μέσα όπως άδικες αποβολές σημαντικών ποδοσφαιριστών (όπως π.χ άδικη αποβολή με δεύτερη κίτρινη κάρτα του αρχηγού μας Μαναλούτσου και αποκλεισμό 3 ! αγωνιστικών ) και προκλητικές διαιτησίες.

Και ερχόμαστε στο χθεσινό παιχνίδι, το κερασάκι στην τούρτα… Μετά το άνετο 0-3 κάποιος κύριος αποφάσισε να κάνει ένα παιχνίδι «ροντέο» απαξιώνοντας προκλητικά τον ιδρώτα 11 ποδοσφαιριστών.
  1. Ανύπαρκτα οφσάιντ για τον ΑΕΤΟ (5-6 στο Α ημίχρονο και 2 στο Β)
  2. Καταλογισμός 2 πέναλτι στον γηπεδούχο εκ των οποίων το 2ο ανύπαρκτο ενώ ο επιθετικός ήταν πεσμένος και ενώ στην αμέσως προηγούμενη φάση δεν καταλογίζεται καταφανέστατο πέναλτι υπέρ του επιθετικού μας τον οποίο τράβηξε ο αμυντικός ( με τα 2 χέρια) ενώ ήταν τετ α τετ με τον τερματοφύλακα. Με το «έτσι θέλω» του «κυρίου» Καλεμτζή το 1-4 έγινε 2-3
  3. Στο 75ο λεπτό ο ποδοσφαιριστής μας Λιτζερίνος Θόδωρος ανατρέπεται μες στην μεγάλη περιοχή και ο «άρχων» του αγώνα καταλογίζει την εσχάτη των ποινών. Κατευθυνόμενος στην περιοχή εντελώς ξαφνικά ακυρώνει την απόφαση του και δείχνει επιθετικό φάουλ . Ο ποδοσφαιριστής μας διαμαρτύρεται και ξαφνικά βγάζει την κίτρινη κάρτα και του την δείχνει δύο φορές !!! (ισχυριζόμενος θέατρο και διαμαρτυρία) αποβάλλοντας των. (Περιττό να πούμε πως πρόκειται για έναν από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές μας, από τους πρώτους σκόρερ ένα εκπληκτικό ταλέντο 18 ετών )
Τα σχόλια δικά σας κύριοι…

Κανένας δεν θα παίζει από εδώ και πέρα με την προσπάθεια και τον ιδρώτα μας η οποία δημιούργησε μια εντυπωσιακή νεανική και επιθετική ομάδα. Είτε το θέλουν κάποιοι είτε όχι ο ΑΕΤΟΣ είναι και θα παραμείνει στην κορυφή. 

Όποιος έχει αντίθετη άποψη θα μας βρει μπροστά του….

Το ΔΣ, οι ποδοσφαιριστές και ο προπονητής του «ΑΣ ΑΕΤΟΣ ΦΟΥΡΚΑΣ»