Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2013

ΑΕΤΟΣ ΦΟΥΡΚΑΣ - ΑΝΘΕΜΟΥΣ ΓΑΛΑΤΙΣΤΑΣ 3-0

Ο Αετός συνέχισε την νικηφόρα πορεία του στο πρωτάθλημα με σχετικά άνετη νίκη έναντι της Γαλάτιστας, που ήρθε με αρκετές αξιώσεις στην έδρα μας. Η ομάδα μας δεν άφησε πολλά περιθώρια στον αντίπαλο και για ένα ακόμη παιχνίδι έδειξε από το 1ο λεπτό ποιος είναι το αφεντικό. Με δύο (2) γκολ στο 1ο ημίχρονο (Νταής , Λιάπης) και αμέτρητες ευκαιρίες για περισσότερα τέρματα το παιχνίδι τελείωσε σχετικά νωρίς για τους φιλοξενούμενους. Το τρίτο γκολ ήρθε από τον αρχηγό Μαναλούτσο με εξαιρετική κεφαλιά διαμορφώνοντας το 3-0.

Αρνητικός πρωταγωνιστής, για ακόμη μια φορά, ο διαιτητής, ο οποίος όντας προκλητικός καθ'όλη την διάρκεια του αγώνα επέτρεψε το σκληρό παιχνίδι από τους φιλοξενούμενους, "κιτρινίζοντας" αδρά τους ποδοσφαιριστές του Αετού. Είναι άξιοσημείωτο το γεγονός πως μια ομάδα που έχει κατοχή, προσπαθεί να παίξει ποδόσφαιρο και επιτίθεται συνεχώς τελειώνει το παιχνίδι με επτά (7) !!! κίτρινες κάρτες σε αντίθεση με τις τέσσερις (4) της ομάδας που έχει αμυντικό και παθητικό ρόλο και χάνει το παιχνίδι με 0-3. Ο κύριος αυτός κατάφερε να στρέψει αρνητικά όλα τα φώτα επάνω του καθώς ξεκίνησε το παιχνίδι ενώ οι ποδοσφαιριστές μας πανυγήριζαν γκολ !!!

Το κερασάκι στην τούρτα ήρθε στις καθυστερήσεις όταν απέβαλε με 2η κίτρινη τον αρχηγό μας 10 δευτερόλεπτα πριν σφυρίξει την λήξη.

Συγχαρητήρια και στον ίδιο και σε αυτούς που κάνουν τόσο σοβαρές επιλογές, απαξιώνοντας το άθλημα και την προσπάθεια των νέων και ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών.

Συγχαρητήρια στην ομάδα μας για την παρουσία της σε κάθε παιχνίδι. Ο Αετός είναι μια γροθιά και κανένας δεν μπορεί να τον λυγίσει, όσους και να αποβάλει, ότι και να κάνει...